Välkommen till nya hemsidan

Publicerad: 2018-04-10

Vi har med den strävat efter att åstadkomma en tillgängligare plattform för möjligheten att bättre berätta om företaget och verksamheten, om nyheter och händelser, om utveckling och resultat, om sponsring och partners. Och om det som är vår kärnverksamhet – sports trading.
Men kambua.com ska även i fortsättningen vara våra kunders självklara hemvist och inloggningssida för att kontrollera värdet av sina placeringar och dagligen följa resultat samt utfall.

Kambua International är ett företag på stark frammarsch och allt fler placerare upptäcker vårt placeringserbjudande.
Det händer även mycket i såväl organisationen som verksamheten.
För en tid sedan flyttade Kambua International – i likhet med många andra företag – verksamheten till Malta, vilket medför att vi nu också verkar inom EU och lyder under en mer transparent redovisnings- och informationsplikt.
Kambua valde även för en tid sedan att bli mer publika och i större utsträckning lansera vårt varumärke. Bland andra inledde vi flertalet sponsorsatsningar samt investeringar för att stötta ett antal CSR-projekt (se mer under fliken Om Oss).
När vi nu lanserar vår nya hemsida är det ett led i att berätta mer om Kambua Internationals utveckling och vidare satsningar som vi naturligtvis också hoppas ska väcka intresse för oss och vår placeringsprodukt.

Visa fler nyheter

Logga in

Logga in för att se dina resultat.

Portal Trades

Kontakta oss