Kambua på Ryder Cup

Publicerad: 2018-09-28

Tillsammans med ett antal kunder befinner sig just nu representanter från Kambua på Ryder Cup i Frankrike.

”Det är väldigt roligt att erbjuda några av våra mest trogna och golfintresserade kunder den här idrottsupplevelsen som självklart blir ett minne för livet”, säger Stefan Sandström, VD för Kambua International.

Ryder Cup är den prestigefyllda golftävlingen mellan Europa och USA som traditionsenligt spelas vartannat år. I år är Frankrike för första gången värdland för tävlingarna som kommer att göras upp på Le Golf National i Guyancourt, strax utanför Paris.

I det europeiska laget återfinns i år svenskarna Alex Norén och Henrik Stensson. Dessutom är det tidigare svenske golfproffset Robert Karlsson vicekapten för Europa-laget.

I det amerikanska laget finns, bara för att nämna några, bland andra: Tiger Woods, Jordan Spieth, Dustin Johnson och Phil Mickelson.

Kort sagt, på startlinjern återfinns samtliga världens 24 bästa golfare.

”Det ska bli fantastiskt att följa de här spelarna på nära håll och stämningen i publiken brukar vara mer att likna vid en fotbollsmatch än en vanlig golftävling. Vi räknar med en härlig atmosfär och upplevelse”, säger Stefan Sandström.

Kambua International är sedan länge väl förankrade i golfsammanhang. Inte minst till följd av sponsoråtaganden och partnerskap, men även tack vare att företagets representant i USA är Anders Forsbrand som var den förste svenske golfspelaren att på riktigt slå sig fram i internationella tävlingar.

Bland annat vann han sex tävlingar på Europatouren och deltog i samtliga fyra majors med bland annat en fjärdeplats i The Open Championship 1994. Dessutom vann han tre lagtävlingar. Bland andra World Cup tillsammans med Per-Ulrik Johansson.

”Anders ska guida oss andra medarbetare och kunderna lite i det här sammanhanget och kanske introducera oss för en och annan profil”, säger Stefan Sandström.

På söndag ska tävlingarna avgöras och därmed står det klart om vi får se svenska golfare höja den guldinfattade bucklan eller om USA drygar ut sin totalledning i antal Ryder Cup-segrar.

Tävlingarna går också att följa på Viasat Golf eller Viaplay.

Visa fler nyheter

Logga in

Logga in för att se dina resultat.

Portal Trades

Kontakta oss