Kalmar HC klara för Allsvenskt kval

Publicerad: 2019-02-19

24Kalmar.se skriver:

Kalmar HC är nu klara för kval mot Allsvenskan efter derby seger inför ett fullsatt Iffehallen. Trots detta var det inte det som stod i centrum när man firade segern mot Nybro Vikings. Fokus la man istället på att man gjort det igen, slagit Nybro och lagt dem bakom sig.

– Nu är vi storebror, punkt slut. Det känns så jävla gott, vi varnade dem innan säsongen. Det är fantastiskt att spela sådana här matcher. Man njuter varje gång. Det är speciellt som Kalmarkille. Nu ska vi kvala mot Allsvenskan, den såg man inte komma för några år sedan, säger Mikael Friberg, trotjänare och spelare i Kalmar HC.

Läs mer:
https://24kalmar.se/dramatik-nar-kalmar-hc-tog-sig-till-playoff-nu-ar-vi-storebror_5f47e3f5

Visa fler nyheter

Logga in

Logga in för att se dina resultat.

Portal Trades

Kontakta oss